ImageVerkkokauppa avattu

Olemme avanneet yksilöllisten korujen verkkokaupan osoitteessa kauppa.designmiamanner.com. Myynnissä on koruja sekä naisille että miehille, esimerksi riipuksia, korvakoruja, käsikoruja, solmiopitimiä ja kalvosimia. Tervetuloa ostoksille!

______________________________________________

Olemme muuttaneet

Olemme muuttaneet 1.7.2016 alkaen uusiin tiloihin osoitteeseen Koskikatu 7 A, Tampere. Vaihtoehtoisesti voimme tavata verstaallani Nokialla. Jatkossa  olemme avoinna vain sopimuksen mukaan.

______________________________________________

Mia Manner Pirkanmaan taidetoimikunnan jäseneksi 2015-16

Taidetoimikunnat ovat Taiteen edistämiskeskuksen (Taiken) asiantuntijaelimiä. Toimikunnat päättävät vertaisarviointiin perustuvista taiteilijoille, taiteilijaryhmille ja yhteisöille myönnettävistä apurahoista ja palkinnoista kukin omalla alallaan ja alueellaan. Taideneuvosto valitsi toimikuntien jäsenet saamistaan ehdokkaista. Ehdotuksia pyydettiin muun muassa taiteen alan järjestöiltä, korkeakouluilta ja maakuntaliitoilta.


---------------------------------------------------------------------

Satu Taiveaho itsenäisyyspäivän vastaanotolle Elina Louerannan asussa ja Mia Mannerin koruissa

Tyylikkäistä juhlapuvuistaan aiemminkin kiitosta saanut Satu Taiveaho juhlii itsenäisyyspäivää tasavallan presidentin vastaanotolla Tampere-talossa Elina Louerannan suunnittelemassa puvussa ja Mia Mannerin asua varten suunnittelemissa koruissa.

Yhteistyö käynnistyi Dancing on Ice -showssa, jonka puvustuksesta Elina Loueranta on vastannut kuluneena syksynä.
– Viitisen viikkoa sitten Satu soitti ja pyysi suunnittelemaan asun itsenäisyyspäivän vastaanotolle, kertoo Elina Loueranta. – Ohjelman kuluessa olen suunnitellut hänelle useita luisteluasuja, joten tunnen hyvin Satun tyylin ja tiesin mikä hänelle sopii. Satu antoi suunnitteluun vapaat kädet. Lopputulos on naisellinen ja näyttävä Swarowski-kristallein koristeltu kulta-musta juhlapuku. Puvun ompeli Salla Ilmarinen. Satun puolisolle, kansanedustaja Antti Kaikkoselle tehtiin kravatti ja taskuliina samasta kankaasta.

Mia Manner suunnitteli asuun sopivat korut kullasta, patinoidusta hopeasta sekä mustista ja kirkkaista timanteista.
– Kun puku ja koru suunnitellaan rinnakkain, niistä on mahdollista rakentaa kokonaisuus, joka on enemmän kuin osiensa summa, toteaa Mia Manner. – Usein ensin hankitaan puku, sitten korut. Suosittelen kuitenkin miettimään kokonaisuutta heti alusta alkaen. Tällä kertaa korun suunnittelun lähtökohdat olivat puvussa käytettävä kangas ja puvun kerroksellisuus. Korvakorut, käsikorut ja sormus ilmentävät kankaan ja asun henkeä.

Myös toinen Mia Mannerin suunnittelema korusarja näkyy itsenäisyyspäivän vastaanotolla - kansanedustaja Jukka Gustafssonin vaimon Virpi Gustafssonin korut ovat Mia Mannerin käsialaa.

Satu Taiveahon juhlakorut
Kuva: Iltalehti
---------------------------------------------------------------------

Tamperelaista suunnittelua Miss Universum -kilpailussa

Miss Suomi 2013 Lotta Hintsa pukeutuu Miss Universum -kilpailussa tamperelaiseen designiin: Fantasia- asun Moskovassa 9.11.2013 pidettävään finaaliin on suunnitellut Elina Loueranta Biancanevestä ja asun täydentävät Design Mia Mannerin suunnittelemat uniikkikorut.

Northern Lights -kokonaisuus sai inspiraationsa revontulista. Koruissa ja asussa kimaltelevat tuhannet Swarowski-kristallit. Näyttävän asun erikoisuus on kankaalle tulostetetut revontulet.

– Viime vuoden Miss Universum -kilpailuun suunnittelin asuja Sara Chafakille, kertoo Elina Loueranta. – Kun Lotta Saran suosituksesta otti yhteyttä, olin heti valmis. Projekti on toki haastava ja työläs, mutta samalla hyvin antoisa.

Hopeiset korut mukailevat revontulten pyöreää, soljuvaa muotoa. Kokonaisuus sisältää pääkorun, jonka muoto jatkuu orgaanisesti korvakoruina, sekä käsikorut.

– Korujen suunnittelu fantasia-asua varten oli intensiivinen, mielenkiintoinen projekti, sanoo Mia Manner. – Tällaisessa työssä saa todella haastaa itsensä ja luovuutensa. On myös hienoa, että suunnittelemamme asu ja korut edustavat kilpailussa suomalaisuutta.

Katso kuvat:

---------------------------------------------------------------------

Korutaidenäyttely Elämän Hauraus

Tampereen Palatsiteatteri 31.12.12 asti

Korutaidenäyttely Mia Manner

Näyttelyn tavoite on tuoda kuluttajien tietoisuuteen paikallista, korkealaatuista kultasepän ja muotoilun osaamista vaihtoehtona massatuotannolle ja vahvistaa yleistä käsityön laatukäsitystä. Esillä on kolmen kultasepänalan ammattilaisen (Mia Manner, Niko Halminen, Jari-Petteri Hänninen) korumallistoja, uniikkikoruja sekä esineitä.

Korujen ainutkertaisuuden ja laadun perusteena ovat linjakas ja esteettinen muotoilu sekä vaihtoehtomateriaalit. Näyttely on myyntinäyttely.

Katso video näyttelukoruista ja tule näyttelyyn!

---------------------------------------------------------------------

2.12.2012

Korumuotoilija Mia Mannerin korut jälleen Linnan juhlissa

Suomessa on viime vuosien aikana huomioitu korujen merkitys juhlatyylin keskeisenä osana. Pukuja tärkeisiin juhlatilaisuuksiin kuten tasavallan presidentin itsenäisyyspäiväjuhliin on teetetty aina, mutta yhä useammin juhlatyyliä täydentävät uniikkikorut. Tampereella design-koruliikettä pitävä korumuotoilija Mia Manner on neljän viimevuoden aikana suunnitellut korukokonaisuuksia Linnan juhliin.

Tänä vuonna hänen korujaan nähdään mm. paralympialaisissa kultaa voittaneen Toni Piispasen vaimon Anun yllä sekä HelsinkiMission toiminnanjohtaja Olli Valtosen vaimon psykoterapeutti Leila Valtosen yllä.

Olemme yhteistyössä  vaatesuunnittelija Mirkka Metsolan kanssa ideoineet Anu Piispaselle hänen tyyliinsä sopivan kokonaisuuden. Anun korvakorut ja rannekoru ovat uniikkikorut ja ne hohtavat kullan sävyssä yhdessä kirkkaiden kvartsihelmien kanssa. Korujen muotokieli on Anun toiveiden mukaisesti graafinen ja selkeälinjainen. Juhla-asu on silkkinen uniikkipuku, jossa kullanhohto yhdistyy puuterin ja roosan sävyihin. Kokonaisuutta täydentävät huolella valitut laukku ja kengät, Mia Manner kuvailee. 

Leila Valtosen kaulakääty ja sormus ovat ”Pienen ihmisen hento henkäys” –korumallistosta ja täydentävät design by Marjan  suunnittelemaa tyylikästä mustaa pukua. Koruissa yhdistetään valko- ja keltakultaa herkkiin helmiin, timanttiin ja safiiriin.

---------------------------------------------------------------------

2.12.2011

Korumuotoilija Mia Mannerin korut Linnan juhlissa Riitta Korpelan yllä

Suomessa on viime vuosien aikana huomioitu korujen merkitys juhlatyylin keskeisenä osana. Pukuja tärkeisiin juhlatilaisuuksiin kuten tasavallan presidentin itsenäisyyspäiväjuhliin on teetetty aina, mutta yhä useammin juhlatyyliä täydentävät uniikkikorut. Tampereella design-koruliikettä pitävä korumuotoilija Mia Manner on kolmen viimevuoden aikana suunnitellut korukokonaisuuksia Linnan juhliin.

Tänä vuonna Mannerin taidonnäytteitä tulee kantamaan Ti-Ti Nalleilla kuuluisaksi tullut muusikko Riitta Korpela.

- Olemme yhteistyössä ompelimo Fragolan artesaani Marika Mansikkamäen kanssa ideoineet Riitta Korpelalle hänen tyyliinsä sopivan kokonaisuuden. Korpelan juhla-asu on väriltään mustan harmaa ja malliltaan puku on erittäin linjakas. Asua täydentävät timantein koristellut ja tumman harmaaksi patinoidut hopea korvakorut sekä sormus. Idean korujen muotoon sain Riitta Korpelan säkenöivästä persoonasta, hänen rakkaudesta luontoon sekä tietysti puvusta, jota hän Linnan juhlissa tulee yllään kantamaan, Mia Manner kertoo.

Mia Manner ja ompelimo Fragolan Marika Mansikkamäki saivat yhteistyöstään kiitosta jo viimevuoden Linnan juhlilta, kun luistelija Laura Lepistön asukokonaisuus valittiin iltapäivälehtien äänestyksessä yhdeksi linnan kauneimmista.

Riitta Korpelan juhlakorut

---------------------------------------------------------------------

8.12.2010

Korumuotoilija Mia Mannerin korut Linnan juhlissa Laura Lepistöllä

Taitoluistelija Laura Lepistöllä oli Linnan Juhlissa yllään muotoilija Mia Mannerin suunnittelemat korvakorut ja käsikoru. Hänen pukunsa oli Biancaneven ja Marika Mansikkamäen yhteistyönä suunnittelema upea luomus. Lauran asukokonaisuutta pidettiin niin asiantuntijoiden kuin yleisönkin mielestä yhtenä Juhlien parhaista.

Laura Lepistön juhlakorut

 


image
image