Korujen suunnittelu ja valmistus 

 
Design Mia Manner on erikoistunut yksilöllisiin ja piensarjoina valmistettaviin koruihin sekä liikelahjojen suunnitteluun ja valmistukseen. Asiakasprosessimme alkaa asiakastapaamisesta, jossa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet korulle. Valmistamme korut käsityönä  korkealuokkaisista materiaaleista ja jalokivistä, ja voimme myös hyödyntää asiakkaan vanhoja koruja tai korumateriaaleja.

Toteuttamamme koru on yksilöllinen vaihtoehto massatuotteelle, sillä se tuottaa kantajalleen hyviä muistoja ja iloa. Korujen lähtökohtana on linjakas ja esteettinen muotoilu sekä tuotteiden korkea laatu, jotka takaavat korujemme ainutkertaisuuden ja ajattomuuden. Korut valmistamme piensarjoina ja uniikkeina tilaustöinä.
Uniikkikorut: Asiakkaan ainutkertainen unelma korusta.
Piensarjat: Korukokonaisuuksia, joista löydät yhteen sopivat riipukset, kaulakorut, käsikorut, rintakorut, kalvosimet ja solmioneulat. Mallistokoruja voi myös muunnella toiveidesi mukaan henkilökohtaiseksi uniikkikoruksi.

Valmistamme korut käsityönä korkealaatuisista metalleista ja jalokivistä. Materiaalivaihtoehtoja ovat titaani, keltakulta, palladiumvalkokulta, platina, palladium, hopea ja teräs. Korut voidaan myös valmistaa asiakkaan omista materiaaleista hyödyntäen esimerkiksi vanhoja kultakoruja.
 
  • Korujen suunnittelu
  • Valmistus
  • Myynti
  • Uudistaminen
  • Tuunaus
  • Emme tarjoa korujen korjauspalvelua
 
 

Referenssit

Olemme toimineet vuodesta 2007, ja valmistaneet satoja yksilöllisiä kihla- ja vihkisormuksia ja muita koruja. Mia Manner on valittu Pirkanmaan Taito -yrittäjäksi, ja hänen korujaan on nähty useina vuosina Linnan Juhlissa, mm. Satu Taiveaholla ja Laura Lepistöllä. Mia Manner suunnitteli Lotta Hintsan juhlapuvun korut Miss Universum -kisoihin, ja hän tekee yhteistötyö useiden tunnettujen pukusuunnittelijoiden kanssa.